KošarkaŠport

Divji zahod? Ne, košarkarji Helios Suns!

Zagotovo številni fantje sanjajo o tem, da bi se lahko za dan ali dva v opremi kavbojev in Indijancev podali v Texaško okolje, z banko, salonom in tudi zaporom za vse nepridiprave. Košarkarji Helios Sunsev so to doživeli, ko so se pred novo sezono podali na fotografiranje v pravo kavbojsko mesto v Avstriji, kjer so svoje naporne treninge za kratek čas zamenjali za hudomušnost, igranje in poziranje.

Pri tem so nastale slike, ki bodo tekom sezone razveseljevale predvsem nežnejši spol, kratek filmček, ki so ga posneli pa si bo mogoče ogledati ob pričetku vsake domače tekme Helios Sunsev v Domžalah, so v izjavi za javnost zapisali v Košarkarskem klubu Helios Suns.

Kot kaže bo letošnja sezona košarke s Helios Sunsi še bolj pestra, polna nepozabnih tekem, pa tudi dogodivščin in presenečenj. Kot pravijo v klubu bo to najzanimivejša sezona doslej. Košarkarji Heliosa so se preko noči znašli v kar štirih tekmovanjih, od tega v dveh mednarodnih. Urnik tekem je do zadnjega napolnjen, ambicije Sunsov pa so v vseh tekmovanjih zelo visoke.

Nova ekipa Helios Suns torej ni samo atraktivna, temveč za vsakega nasprotnika tudi zelo nevarna. »Noben nasprotnik ni nepremagljiv, smo ambiciozni, imamo talent in se že veselimo prve domače tekme 17. oktobra, saj želimo pokazat, da smo iz pravega testa in da smo super ekipa«, pravi kapetan ekipe Željko Zagorac.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Marko Delbello Ocepek
Komentarji uporabnikov
Pokaži več