NogometŠport

Deklice, vabljene to soboto, 19.12.2015 na nogometni igralni dan

V soboto, 19.12.2015, bo od 9.00 – 10.30 v OŠ Preserje pri Radomljah potekal brezplačni igralni dan za vse deklice, ki obiskujejo krožke pod okriljem ŽNK Radomlje in seveda za vse deklice, ki se želijo spoznati z najmnožičnejšo igro na svetu, nogometom.

Leto se počasi izteka, deklice, ki vsak teden pridno vadijo in brcajo žogo, pa so se naučile že marsikaj novega. Sedaj jim ponujamo priložnost, da to pokažejo svojim staršem, sošolkam, prijateljicam in trenerjem, prav tako pa so vabljene vse deklice, ki bi se rade z nogometom še spoznale.

Igralni dan bo potekal to soboto, 19. 12., v telovadnici OŠ Preserje pri Radomljah. Zbrali se bomo nekaj minut pred 9:00, da se bodo deklice lahko v miru preoblekle in preobule. Nato se bodo z različnimi igrami ogrele in obenem spoznale tudi kakšno novo prijateljico. Sledile bodo štafetne igre in poligoni, na koncu pa si bomo vzeli nekaj časa za tisto, kar jim je najbolj všeč – za nogometno igro. Igralni dan bomo predvidoma zaključili ob 10:30.

To je odlična priložnost za aktivno in zabavno sobotno dopoldne, preživeto v družbi vrstnic, starši pa boste imeli priložnost spoznati trenerje ter način dela v ŽNK Radomlje.

Obvezna oprema: Športna oblačila in čista obutev, speti lasje, plastenka z vodo ter veliko energije in dobre volje.

Vabljene so vse osnovnošolke, tudi tiste, ki morda ne obiskujete naših krožkov, pa se vseeno želite preizkusiti v nogometu.

Prijave: Dekleta se lahko prijavite do četrtka, 17. 12., preko SMS sporočila na številko 041 427 678 (Marika) ali po elektronski pošti na naslov marika678@gmail.com. Ob prijavi navedite ime in priimek igralke ter osnovno šolo, ki jo obiskuje.

Se vidimo v soboto,

Marika Prošek, trenerka

VSI ZA ŠAMPIONKE RUMENE!!!

Nekaj utrinkov z lanskega decembrskega igralnega dne, ko nas je obiskal Sv. Miklavž:

Foto: Rok Zore

Posted by ŽNK Radomlje on 6. december 2014

Komentarji uporabnikov
Pokaži več