Bi šli na tečaj šivanja? Zakaj pa ne, saj je šivanje doma zopet aktualno!

Šivanje doma je v zadnjem času zopet v porastu, saj se vedno več žensk odloča, da doma šiva za otroke, zase in za svoje boljše polovice. Ker pa včasih zmanjka znanja za določene prijeme, so v podjetju Svilea poskrbeli za tečaje šivanja.

Vse Domžalčanke in okoliške prebivalke z veseljem obveščamo, da so se v Domžalah pričeli tečaji šivanja. V podjetju Svilea so se odločili,​​ da tudi prebivalcem Domžal in okolice ponudijo tečaje šivanja.Tečaji potekajo v skupinah do 8 udeleženk v dopoldanskem in popoldanskem času.

Vsi tečaji so namenjeni, tako začetnicam, kot tudi tistim, ki bi si želeli svoje znanje izpopolniti. Na tečajih si pridobite znanje o materialih, njihovi uporabi, uporabi šivalnega stroja, prerisovanju krojev in šivanju izdelkov. Izdelujete lahko oblačila za otroke, zase, dekorativne stvari … Šivate lahko na šivalnih strojih, ki se nahajajo v Ustvarjalnici, še bolje pa da prinesete s seboj svojega. Tako ga boste bolje spoznale in delo doma vam bo lažje. Priporočljivo je, da s seboj prinesete šivalni pribor kot so škarje za blago, papir, igle … Vse pa si lahko kupite tudi v trgovini Svilea. Pri ustvarjanju in izdelovanju vas bodo vodile izkušene šivilje, ki vam bodo pomagale pri vseh postopkih od začetka prerisovanja krojev, polaganja krojev na blago do končnega izdelka.

Termini tečajev: 

  • potekajo vpisi v nove tečaje s pričetkom 17.4. in 23.4.2018. Zaradi velikega zanimanja bodo ponovili enodnevno delavnico (9.6.2018), kjer se bo izdelovalo modni nahrbtnik ali torbico iz zadrge. Vse razpisane termine si lahko pogledate na: https://www.svilea.si/info/13/tecaji-sivanja
  • Pričeli so se tudi začetni in nadaljevalni tečaji šivanja za vzgojiteljice iz vrtca Urška Domžale, ki bodo s pridobljenim znanjem prinašale veselje otrokom v svojih skupinah.

Za vse dodatne informacije in prijave so vam na voljo na telefonski številki 041-566-642 (Mirjana) ali e-naslovu svilea.tecaji@gmail.com.

Spremljate jih lahko tudi na njihovem facebook profilu in instagramu.

Naročnik oglasa: Svilea, d.o.o., Mengeš

Komentarji uporabnikov
Tagi