Avtošola Šmarca, Moto klub Rokovnjači in Elektro Ljubljana OVE pomagajo mladostnikom iz rejniških družin v Lukovici

V Srečni hiši, ki v Lukovici pri Domžalah nudi otrokom edinstveno igralnico, ki jo je opremilo podjetje Hutko, šolarjem in mladostnikom pa brezplačno učno pomoč, smo takoj po skoku v novo leto zavihali rokave. Mladim iz rejniških družin namreč pomagamo pri doseganju osebnega napredka tudi s financiranjem vozniških izpitov in s sofinanciranjem nakupa prvega osebnega vozila.

S pomočjo prijateljev, torej posameznikov, in sponzorjev, kot so lokalna društva in družbeno odgovorna podjetja, je Srečna hiša tako v zadnjem času pomagala pri financiranju vozniškega izpita trem dekletom, ki živijo v rejniških družinah v Lukovici, mladostniku, ki je prav tako že večino otroštva nastanjen v rejniški družini v Lukovici, od koder se vsak dan vozi v približno 60 kilometrov oddaljeno srednjo šolo, pa so sponzorji Srečne hiše primaknili k znesku za nakup rabljenega vozila, s katerim bo mladenič prihranil dragoceni čas svoje šolske poti in ga namenil za samo učenje.

V Srečni hiši pa nas najbolj veseli, da so naša prizadevanja prepoznali tudi ljudje sami, saj nas marsikdo tudi sam pokliče z željo, da bi namenil svojo donacijo nekam za dober namen. Tako se za tovrstno dobro voljo in plemenito gesto najlepše zahvaljujemo prijatelju Srečne hiše Igorju Volfu pa članom Moto kluba Rokovnjači v AMD Lukovica, družbi Elektro Ljubljana OVE in seveda Avtošoli Šmarca, ki nam je prišla naproti tudi s popustom na zakupljene ure vožnje za naše mladostnike.

Skupaj gojimo lokalno veselje za globalno srečo!

Avtor: Mateja Kegel Kozlevčar; Foto: Avtošola Šmarca
Komentarji uporabnikov