Aida Budimlič, nova moč v Hitovi budilki!

Najti dobrega in karizmatičnega radijskega voditelja, ni lahko. A imeli smo srečo, pridružila se nam je simpatična Aida, ki bo odslej skupaj z Jakom prebujala poslušalce radia Hit.  Spoznajte jo in preklopite na frekvence radia Hit!

Aida je nova. Čisto sveža. Živahna, energična študentka, ki dela magisterij iz smeri Medijske študije in popularna kultura, je zagotovo tista, ki vam bo zlezla pod kožo čisto vsako jutro. Njeno zgodbo je najprej krojila televizija, a zdaj, ko je sedla v radijski studio, pravi, da se ne bo več ločila od mikrofona.

No, zgodnje jutranje vstajanje čisto vsak dan je svojevrsten izziv za Aido. »Ne bi bilo tako hudo, če ne bi bilo čisto vsak dan«, pravi.

Aida je že kot majhna deklica, ki je vedno hotela biti lepa kot princeska, na svoji kahlici sedela po eno uro in govorila, govorila ter govorila. Toliko, da so je imeli vsi dovolj. No, očitno bo zdaj ta dar lahko dobro izkoristila pred radijskim mikrofonom. Zanimivo, da je trenirala odbojko, a v srce se ji je usedel nogomet, saj je z očetom, nogometnim trenerjem, obiskovala vse tekme. Če ima le kaj časa, pogleda tekmo…hm….tipična ženska? Res ne 🙂

No, kot ljubiteljica vsega lepega pa je Aida tudi gurmanka. Rada pokuša nove jedi in eksperimentira tudi doma, hrana je čisto posebno zadovoljstvo, pravi. Doma je bilo slastno kosilo vedno na mizi, a izpod rok njene mame, zato se je pri dvajsetih odločila, da bi tudi ona rada dobro kuhala. In se je,  brez izkušenj, prijavila na šov Gostilna išče šefa, kjer je postala vajenka Tomašu Javureku, s katerim sta v paru na koncu zmagala.

Aida je res preprosta, iskrena, nasmejana, čustvena, sončkasta bejba, ki jo imajo ljudje radi. S sovoditeljem Hitove Budilke, Jakom, sta se takoj ujela. Spoznajte Aido tudi v živo, vsak dan od 6. do 10. ure! Naj vas zbudi pozitiva in dobra glasba. Samo na Hitu.

Radio Hit

Komentarji uporabnikov
Tagi