19. SKIF državno odprto šolsko karate tekmovanje osnovnih in srednjih šol

Tudi letos, (sobota, 8. 6. 2013), z odlično organizacijo, (OŠ Ig), najbolj številčni in najbolj uspešni tekmovalci OŠ Ig, varovanci karate mojstra prof. Mateja Kabaja 4. Dan, Karate klub Ig Shotokan.

OŠ Trzin, ki je bila v preteklosti že nekajkrat zaporedoma osnovnošolski zmagovalec, tokrat že drugič zaporedoma druga in OŠ Domžale, ki se lahko pohvali s kar nekaj naslovi, vendar v drugih časih, je bila tretja. Pripadniki Doja Kokalj, KK Atom Domžale, so prikazali odlične nastope, kar se je na koncu obrestovalo pri odlikovanjih za najboljše.

Mladi Štiftar Blaž iz Doja Kokalj je tekmoval za OŠ Venclja Perka Domžale in osvojil dve zlati odličji.

Za OŠ Trzin so se herojsko borili: Ian Božič, Luka Planinc, Luka Verč, Pia Guček, Žan Guček, Karin Podboršek, Mitja Hofer, Oliver Wagner, Ana Hrovatin, Hana Kerič – bronasta in zlata, Žan Podboršek – dve zlati.

Za OŠ Domžale so osvajali odličja: Marcel Krajšek, Marko Brojan, Bor Krajšek, Aleksander Sever, Naja Svetlin – zlata, Andrej Neškoski – zlat, Lina Mecilošek – zlata in srebrna, Juš Mecilošek – dvakrat zlat. Luka Repar je sam v seštevku za srednjo vzgojiteljsko šolo osvojil drugo mesto.

Nastopale so OŠ celotne Slovenije. Veliko neživljenjske energije je bilo opaziti pri srednjih šolah.

Avtor: Zenmedia Slovenija
Komentarji uporabnikov